Het is de uitzondering die de regel bevestigt;
  bio-sinaasappelsap niet altijd van 'niet van concentraat'.

Smaak, een belangrijk woord voor de Van Kempens. Want door smaak(verschil) hebben de fruitsappen van Van Kempen het levenslicht gezien. We schrijven 1993. Jan en Lenie verbazen zich wederom over de smaak van appelsap uit de supermarkt en in de horeca. Compleet anders dan het sap dat ze wel eens van hun eigen appels persen. Dit doet hun, als de appelprijs sterk daalt, besluiten een poging te wagen en hun eigen appelsap op de markt te brengen. Geen wonder dat, ook nu het assortiment verder reikt dan alleen appelsap, smaak nog steeds prominent voorop staat.

Smaak maakt dat de Van Kempens kiezen voor sappen van de beste kwaliteit fruit en niet van concentraat als grondstof. Maar er is 1 uitzondering die de regel bevestigt. Bio-sinaasappelsap smaakt niet het hele jaar door beter dan de bio-sinaasappelsap die in concentraat wordt aangeboden. Dan kiest de familie Van Kempen voor de beste smaak.

 

Wilt u meer informatie?

 

Een kort en duidelijk overzicht van hetgeen Van Kempen Fruitsappen te bieden heeft. Voor uzelf? Of om uw personeel te instrueren? U download het hier snel en gemakkelijk. Tevens kunt u hier alle afbeeldingen van de producten vinden en downloaden voor een plekje op uw drankenkaart.

Veel woorden op deze site, maar eerst proeven dan geloven? Wilt u graag in gesprek komen met de Familie van Kempen? U kunt de familie bereiken via info@vankempenfruitsappen.nl of bel 0187 - 68 92 64.