Nieuws

Van Kempen Fruitsappen deelnemer 'Fris verdient een flesje'
gepost door van Kempen Fruitsappen

De nieuwe website www.frisverdienteenflesje.nl is nu online en u als horecaondernemer kan op de kaart!

De website biedt informatie voor alle horecaondernemers in Nederland over de kleine glazen horecafles en haar onmisbare rol als kwaliteitsonderdeel in de horeca. Ook de fruitsappen van Van Kempen worden aangeboden in kleine (eenmalige) horecafles, zodat u uw gasten een verzorgde presentatie kunt voorzetten. Half uitgeschonken in een wijnglas vergroot u de beleving en met het flesje ernaast weten uw gasten wat ze drinken. Deze kwalitatieve presentatie heeft uiteraard ook zijn uitstraling op uw horecabedrijf.

Helemaal nieuw op de website is een overzicht van de kaart van Nederland waarop horecaondernemers staan die fris uit een flesje schenken en waarvoor iedere horecaondernemer zich kan aanmelden, mits er uiteraard uit de kleine fles wordt geschonken!

Als waardering en om dit goed gastheerschap kenbaar te maken ontvangt de horecaondernemer een emaille muurschildje dat op de gevel van de horecazaak kan worden opgehangen. In het najaar wordt de campagnesite vervolgens met kracht bijgestaan door een full-swing app die alles biedt voor de horecaondernemer, de producent, de drankengroothandel en de consument.

Wilt u op de hoogte blijven en de App als eerste ontvangen, schrijf u de nieuwsbrief via www.frisverdienteenflesje.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht