Waarom Van Kempen Fruitsappen?

De sappen van Van Kempen Fruitsappen zijn lekker en authentiek. Sap waar fruit trots op is. Sap waarmee u uw gasten aangenaam verrast. Sap dat iets toevoegt aan uw bedrijf. Sap waar uw gasten voor terug komen.

Sappen van Van Kempen Fruitsappen zijn echt puur en echt. Zonder onttrekkingen, zonder toevoegingen (met uitzondering van een snufje zeezout aan het tomatensap), gemaakt door een echt familiebedrijf. Een familie van fruittelers. Die oprechte liefde voor fruit proeft u!

Alle voordelen voor u op een rij

 
exclusief voor horeca, catering & delicatessenzaken

 

De sappen van Van Kempen zijn niet te vinden in de supermarkt. Kortom: u serveert uw gasten een bijzonder product. Select, opvallend en origineel sap, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. En dat betekent dat uw gasten een goede reden hebben om terug te komen.

 
niet gemaakt van geconcentreerd sap

 

Heel eenvoudig: het fruit wordt geperst en kort verhit. Het blijft sap van begin tot eind. Zo blijven smaak en vitamines behouden. Er zijn altijd regels die de uitzondering bevestigen. Lees hier meer.
 
eenmalige flessen in doos verpakt: geen statiegeld

 

Iedere fles ziet eruit als nieuw. Sterker nog: hij is nieuw. Door een eenmalige fles te gebruiken is een verzorgde uitstraling gegarandeerd. De familie Van Kempen gebruikt glazen flessen omdat glas de smaak niet beïnvloedt.
 
smaakvol door juiste fruitselectie & herkomst

 

De ene appel is de andere niet. Na twintig jaar sap maken, kan de familie Van Kempen naar eer en geweten zeggen dat ze de weg weten. Ze weten waar en welke sinaasappels het lekkerste zijn, welke appelrassen ze kunnen combineren en wanneer ze de druiven en tomaten moeten laten plukken. Een kwestie van kennis en ervaring. Dat proeven uw gasten!
 
geen toevoegingen

 

Natuurlijk voegen we géén kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur- geur- smaak- of zoetstoffen toe. Alleen het tomatensap vraagt om een snufje zeezout. Wat zit er wél in sap van Van Kempen Fruitsappen? Voor 0,1 liter sap is gemiddeld een kwart tot een halve kilo fruit nodig. Het sap bevat vervolgens doorgaans twee keer zo veel vitaminen en mineralen dan vers fruit. Wellicht ten overvloede: alle vruchtensappen zijn vetarm, zuiver plantaardig en vitamine- en vezelrijk.
 
biologisch appel- of sinaasappelsap: u kiest!

 

De meningen zijn verdeeld: is biologisch inderdaad de beste keuze? Een lastige discussie, met veel verschillende opvattingen en invalshoeken. De familie Van Kempen laat u graag zelf de keuze, zodat u producten serveert waar u zelf achter staat.
Meer weten over deze discussie en de verschillende invalshoeken?
 
aandacht van de Familie van Kempen

 

Sap waar fruit trots op is, sap waar de familie Van Kempen trots op is. Jan, Lenie en Jan Willem waken over de kwaliteit van hun sappen. Vanuit liefde voor de natuur, liefde voor de Hollandse grond en liefde voor 'gewoon' lekker sap. Al twintig jaar met volle overtuiging, zonder toeters en bellen. 'Het is de binnenkant die telt'. Dat zeggen de Van Kempens niet voor niets!

Wilt u meer informatie?

 

Een kort en duidelijk overzicht van hetgeen Van Kempen Fruitsappen te bieden heeft. Voor uzelf? Of om uw personeel te instrueren? U download het hier snel en gemakkelijk. Tevens kunt u hier alle afbeeldingen van de producten vinden en downloaden voor een plekje op uw drankenkaart.

Veel woorden op deze site, maar eerst proeven dan geloven? Wilt u graag in gesprek komen met de Familie van Kempen? U kunt de familie bereiken via info@vankempenfruitsappen.nl of bel 0187 - 68 92 64.