Familie van Kempen

Het is de binnenkant die telt. De familie Van Kempen wil én kan niet anders denken. Toen ze in 1993 hun eerste appelsap op de markt brachten niet, en anno nu nog steeds niet. Fruittelers van huis uit, met een enorme liefde voor moeder natuur en de Hollandse grond.

Het eerste appelsap van fruittelerfamilie Van Kempen ontstond uit noodzaak en toeval. We schrijven 1993. Jan en Lenie verbazen zich wederom over de smaak van appelsap uit de supermarkt en in de horeca. Compleet anders dan het sap dat ze wel eens van hun eigen appels persen. Ze besluiten hun eigen sap op de markt te brengen.

Met succes. Het sapbedrijf groeit en Jan en Lenie maken de keuze om ook elders fruit in te kopen om aan de vraag te kunnen voldoen. Enerzijds met pijn in hun hart, want de liefde voor hun fruit van eigen grond is groot. Anderzijds ziet de familie mogelijkheden om andere sappen te produceren en een meer veelzijdig assortiment te bieden.

Dik twintig jaar na de start bestaat het assortiment van Van Kempen uit acht verschillende sappen, in drie verschillende verpakkingen. De volgende generatie, zoon Jan Willem, houdt de kernwaarden van weleer nog steeds in ere: natuur, vers, gezond en milieu. Of zoals we nu zeggen: eerlijk, puur, gezond en duurzaam.

Echt sap. Van begin tot eind!

Nader kennis maken met de familie Van Kempen en haar sappen?

Het is de binnenkant die telt! Met die gedachte maakt de familie Van Kempen sap waar fruit trots op is. Past een premium vruchtensap en deze filosofie bij uw bedrijf? De familie maakt graag kennis!

Het liefst laat de familie het sap voor zich spreken. Proeven is geloven, daar zijn ze van overtuigd. Wilt u nader kennis maken met de familie van Kempen en hun sappen? E-mail hen op info@vankempenfruitsappen.nl of bel 0187 - 68 92 64.

Neem contact met de familie op