Van Kempen 100% Fruit Smoothies geschikt voor vegetariërs en vegans.

 Van Kempen 100% Fruit Smoothies zijn er in drie nieuwe (smaak)variaties.

Van Kempen 100% Fruit Smoothies bevatten géén melk of yoghurt. Hierdoor zijn ze ook uitstekend geschikt voor vegetariërs en vegans.

Het 20cl. flesje zonder statiegeld kan zowel voor bij ontbijt en lunch genuttigd worden, maar past ook in de lunchboxen/lunchpakketten. Een prima mogelijkheid voor bedrijfscatering met bijvoorbeeld buffet door de lange houdbaarheid van minimaal 8 – 10 maanden na productie. Geen bederf van producten die niet dezelfde dag worden verkocht. Dit zijn een aantal voorbeelden van de inzetbaarheid van onze smoothies, maar er is veel meer mogelijk. U kunt denken aan minibar hotels en vergadercentra, sport en fitness centra, wellnes and beuaty, restaurants, delicatessezaken etc.

Van Kempen werkt o.a. alleen met recyclebare (verpakkings)-materialen. De 100% Fruit Smoothies zit in duurzame (one-way) glasverpakking en is verpakt in kartonnen omdozen (15x20cl).

Van Kempen Fruit Smoothies zijn er in drie (smaak)variaties!

drie nieuwe (smaak)variaties: Fruit smoothie rood Fruit smoothie Geel en Fruit smoothie Groen

Van Kempen Rode Smoothie

diverse rood fruitsoorten als compote, zoals; framboos, druif, zwart bessen, braam, granaatappel i.c.m. appelsap.

Van Kempen Gele Smoothies

heerlijke verrassing uit sappen van ananas, appel en druif en compote van mango, banaan, appel, guave, ananas en peer.

Van Kempen Groene Smoothies

banaan/kiwi/ananas compote en sappen van druif ananas, sinaasappel, spinazie, komkommer, limoensap e.d.

Wilt u meer informatie?

 

Een kort en duidelijk overzicht van hetgeen Van Kempen Fruitsappen te bieden heeft. Voor uzelf? Of om uw personeel te instrueren? U download het hier snel en gemakkelijk. Tevens kunt u hier alle afbeeldingen van de producten vinden en downloaden voor een plekje op uw drankenkaart.

Productleaflet Van Kempen Fruitsappen Smoothies Productfoto's Van Kempen Fruitsappen Smoothies

Veel woorden op deze site, maar eerst proeven dan geloven? Wilt u graag in gesprek komen met de Familie van Kempen voor meer informatie over Van Kempen Fruitsappen of over de beschikbaarheid via uw groothandel neemt u contact met ons op.

U kunt de familie bereiken

 

Contact formulier